Windows 10 Професійна, RUS, Box-версія (HAV-00106)

Windows 10 Професійна, RUS, Box-версія (HAV-00106)
  • Windows 10 Професійна, RUS, Box-версія (HAV-00106)
  • Windows 10 Професійна, RUS, Box-версія (HAV-00106)

Windows 10 Професійна, RUS, Box-версія (HAV-00106)
 

Windows 10 Професійна, RUS, Box-версія (HAV-00106)

Опис товару

Раді запропонувати вам купити Windows 10 Професійна, RUS, Box-версія (HAV-00106) Ліцензія Microsoft для компанії дому та бізнесу легалізувати ваш Windows 10 Professional з мінімальними витратами коштів і часу. Купити Windows 10 Professional у нас означає: користуватися всіма перевагами ліцензійної операційної системи (останні оновлення, цілодобова технічна підтримка Microsoft).

Виробник Microsoft

Тип продукту: BOX

Артикул: HAV-00106

ПДВ не обкладається

Тип поставки: Фізична

Тип ліцензії: Ліцензія на 1 ПК

Термін дії ліцензії: Безстроково

Чому краще купити Windows 10 Професійна, RUS, Box-версія (HAV-00106) у нас?

✔Повністю легальна ліцензійна Windows 10 Професійна версія

✔Доступні всі оновлення через Інтернет

✔Завжди актуальний захист від «троянів» та вірусів

✔100% Microsoft Підтримка (через Інтернет і по телефону)

✔Доступні всі мови (локалізації)

Windows 10 настільки звична і зручна, що ви відчуєте себе фахівцем. Меню «Пуск» повернулося в розширеному вигляді, крім того, ми спростили доступ до ваших закріпленим додатків і обраному.

Ця система швидше запускається і відновлює роботу, має вбудовані функції забезпечення безпеки для захисту вас і ваших даних, а також розрахована на роботу з вже наявними у вас програмним забезпеченням та обладнанням.

Вона об'єднує в собі сильні сторони Windows 8 і Windows 7.

Коробкова версія професійної версії Windows 10 на ЮСБ-носії. Може бути придбані і встановлюватися без обмежень, як приватними особами, так і компаніями. Підходить як для установки на новий ПК, так і для поновлення наявної Windows 7.

Встановіть Windows 10 pro і Ви виявите, що вона Вам проста і зрозуміла, але в більш широких межах допускає індивідуалізований підхід. Вона вбирає в себе все, до чого Ви вже звикли в Windows 7 або 8 і привносить багато нового.

Версія PRO підтримує багатомовність, розмежування прав доступу, підключення до домену, шифрування і т.д. і призначена як для корпоративних, так і домашніх користувачів.

Windows 10 має краще Start-меню, надаючи нові можливості і привносячи «плитковий» інтерфейс, що б полегшити доступ до Ваших улюблених програм.

Відкрийте для себе новий браузер, включений в операційну систему - Microsoft Edge, який дає Вам здатність друкувати або писати замітки безпосередньо на інтернет сторінках і легко ділитися ними з друзями, родиною та колегами.

Windows 10 допоможе Вам у взаємодії з пристроями зручним способом. Такі додатки як Пошта, Календар, Музика, Відео, Карти йдуть в стандартному постачанні Windows 10 і можуть використовувати OneDrive для Вашої зручності і надійності.

Перед установкою переконайтеся у відповідності технічним вимогам нової операційної системи.

Якщо Вам потрібна установка Win Pro на кілька комп'ютерів в організації, зверніться за корпоративної ліцензією, що випускається на організаціію при кількості від 5 до багатьох тисяч місць.

Перед використанням, обов'язково ознайомтеся з вимогами і обмеженнями. Нижче наведені деякі з них. Там же є таблиця відповідності редаціі випусків при переході на Windows 10.

Системні вимоги до ПК:

Процесор - не гірше 1 ГГц.
Пам'ять - не менше 1 Гб для 32-біт або 2 Гб для 64-біт
Місце на диску - не менше 40 Гб. Оскільки знадобиться місце для подальших оновлень і пользователького ПО, рекомендуємо розмір першого розділу не менше 64Гб.
Роздільна здатність екрану - 1024 на 600 точок і вище. Відеокарта з підтримкою DirectX® 9 і WDDM драйвером.

Додаткові вимоги:
Доступ в Інтернет.
Обліковий запис Мікрософт для деяких дій (наприклад установка ПО з Windows-магазину).
Ви повинні прийняти ліцензійну угоду або відмовитися від установки.
Потрібна активація через Інтернет.
Ліцензія на один пристрій.
Версія ОС на вибір при установці 32 або 64 розряди на USB носії.
Ознайомтеся з функціями, які більш недоступні і при оновленні будуть видалені / відключені:
1. Якщо у вас є Windows 7 Домашня розширена, Windows 7 Professional, Windows 7 Ultimate, Windows 8 Професійна з Media Center або Windows 8.1 Професійна з Media Center, а ви встановите Windows 10, програма Media Center для Windows буде видалена. Протягом обмеженого часу ( "період дії") на пристроях, оновлення до Windows 10 на яких виконувалося з однією з цих більш ранніх версій Windows ( "система, яка відповідає вимогам"), буде встановлена ​​програма відтворення вмісту DVD-дисків ( "DVD-програвач Windows ").
Примітка: DVD-програвач Windows може бути встановлений не відразу. Він буде встановлений після першого успішного оновлення Windows. DVD-програвач Windows можна буде придбати в Магазині Windows в таких випадках: (i) коли система відповідає вимогам, але період дії для неї закінчився; (Ii) коли система не відповідає вимогам; (Iii) коли система належала до числа відповідають вимогам, але для неї була виконана "чиста" установка Windows 10 (в такому випадку клієнтський компонент служби Windows Update не може визначити те, що раніше у пристрої має бути встановлена ​​система, яка відповідає вимогам).

2. Функція управління мобільними пристроями не буде доступна в Windows 10 Home.

3. Віджети робочого столу, як в Windows 7.

4. Ігри "Косинка", "Сапер" і "Чирва" в Windows 7 будуть видалені під час оновлення до Windows 10. Корпорація Microsoft випустила нові версії ігор "Косинка" і "Сапер": Microsoft Solitaire Collection і Microsoft Minesweeper, доступні в Магазині Windows.
Якщо у вас є дисковод, вам знадобиться завантажити останню версію драйвера з клієнтського компонента служби Windows Update або з веб-сайту виробника.

5. Якщо у вашій системі встановлено Основи Windows Live, додаток OneDrive буде видалено і замінено вбудованої версією OneDrive.

6.OneDrive не підтримує файли-наповнювачі в Windows 10. У Windows 8.1 відображалися наповнювачі замість файлів, доступних в OneDrive, але недоступних локально. У Windows 10 користувачі можуть вибирати, які файли слід синхронізувати, в розділі налаштувань OneDrive.

Сайт виробника: www.microsoft.com

Багатозадачність дозволяє робити справи набагато швидше
Легко прикрепляйте до чотирьох додатків і переглядайте всі і відразу. Ви можете навіть створювати віртуальні робочі столи, якщо вам не вистачає місця або хочеться об'єднати ваші справи по проектам.

Магазин Windows - додатки вже чекають вас
Представляємо новий Магазин Windows, уніфікує процедуру здійснення покупок на всіх пристроях під управлінням Windows 10. Переглядайте асортимент на комп'ютері, телефоні або планшеті і придбайте цифрове вміст, в тому числі програми, ігри, музику, фільми і телепрограми.

Це сама персональна версія Windows на сьогоднішній день
Налаштуйте меню «Пуск», закріплюючи практично що завгодно, включаючи додатки, друзів і плейлисти. Так вони завжди будуть з вами. А в подивившись на живі плитки ви відразу дізнаєтеся головні події - навіть не відкриваючи програми.

Найзручніше пристрій - то, яким ви користуєтеся прямо зараз
Continuum - це унікальна технологія, яка дозволяє вашим додаткам працювати однаково добре на будь-яких пристроях. На комп'ютерах 2в1 екран можна налаштувати для роботи як з сенсорним управлінням, так і з клавіатурою і мишкою.

Класні додатки - вже в комплекті
У Windows 10 вбудовано безліч чудових додатків, таких як «Карти», «Фотографії», «Пошта і календар», «Музика» і «Фільми та телепередачі».

Відмінна платформа для бізнесу:

Приєднання до домену. Ви можете приєднатися до домену компанії або навчального закладу або до Azure Active Directory, щоб отримати доступ до мережевих файлів, серверів, принтерів і т.д.
Покращена технологія шифрування. BitLocker забезпечує додатковий захист ваших даних за допомогою шифрування і управління безпекою
Віддалений вхід. Windows 10 дозволяє входити в систему через віддалений робочий стіл, щоб отримувати доступ до робочого комп'ютера вдома або в дорозі
Віртуальні машини. Щоб одночасно запускати кілька операційних систем на одному комп'ютері, ви можете створювати віртуальні машини за допомогою
Hyper-V
Ваші програми в Магазині Windows. Windows 10 дозволяє вам створити власний розділ додатків в Магазині Windows, щоб забезпечити співробітникам
зручний доступ до корпоративних додатків

Характеристики

Відгуки 0

Відправити відгук
Дякуємо за Ваш відгук. Після модерації він буде доступний

Схожі товари