Windows 8.1 X64 Russian 1pk DSP OEI DVD (WN7-00607)

Windows 8.1 X64 Russian 1pk DSP OEI DVD (WN7-00607)
  • Windows 8.1 X64 Russian 1pk DSP OEI DVD (WN7-00607)
  • Windows 8.1 X64 Russian 1pk DSP OEI DVD (WN7-00607)

Windows 8.1 X64 Russian 1pk DSP OEI DVD (WN7-00607)
 

Windows 8.1 X64 Russian 1pk DSP OEI DVD (WN7-00607)

Опис товару

Тип продукту: ОЕМ ліцензія для збирачів ПК

Артикул: WN7-00607

ПДВ не обкладається

Тип поставки: Фізична

Тип ліцензії: Ліцензія на 1 пристрій

Термін дії ліцензії: Безстроково

У нашому магазині можна купити ліцензію Microsoft Windows 8.1 X64 Russian 1pk DSP OEI DVD (WN7-00607) з ключем активації за вигідною ціною!

Microsoft Windows 8.1 X64 Russian 1pk DSP OEI DVD (WN7-00607) - дана ліцензія надається збирачам ПК і інтеграторам ІТ за ліцензійною угодою. Будучи офіційними партнерами Microsoft, ми надаємо збирачам систем можливість придбати оригінальні сертифікати автентичності, поширювані по DSP OEM каналу. Також ми запропонуємо вам пораду з усіх питань, що стосуються ліцензування Microsoft в рамках ліцензійної угоди System Builder або програми Open License.

Microsoft Windows 8 - це новітня операційна система, що підходить як для компактних сенсорних планшетів і легких ноутбуків, так і для настільних ПК і потужних універсальних комп'ютерів з моніторами високої роздільної здатності. Версія Microsoft Windows 8 Pro доповнена функціями корпоративного рівня, а саме шифруванням, виртуализацией, можливістю включення ПК в домен і управління ним за допомогою групових політик. Microsoft Windows 8 Pro - єдина редакція з мультимедійним пакетом Windows Media Center.

оновлений дизайн
Оновлений зовнішній вигляд стартового екрана ОС Windows 8 доповнює звичний робочий стіл, який тепер представлений у вигляді одного з безлічі Windows-додатків. Разом з цим все настройки, пристрої, компоненти і класичні програми робочого столу залишилися колишніми. Крім того, стартовий екран тепер може за вибором користувача відображати важливу інформацію, як, наприклад, прогноз погоди, контакти, найближчі зустрічі в календарі та ін. Кожен елемент стартового екрану є динамічним і оновлюється при зміні даних.

Робота в будь-якому режимі: за допомогою клавіатури, миші або сенсорного екрану
На нових комп'ютерах з підтримкою сенсорних можливостей дії, що раніше виконувалися за допомогою миші і клавіатури, тепер відбуваються в кілька торкань. Користувач може перемикатися між додатками, впорядковувати елементи, масштабувати і панорамувати об'єкти. Сенсорна клавіатура представлена ​​в двох режимах: повнорозмірна з великими кнопками і міні-версія, в якій клавіші рознесені по краях екрану (це дозволяє вводити дані в планшет на ходу).

Підключення до хмари під обліковим записом Microsoft
При вході в систему під своїм обліковим записом Microsoft користувачеві миттєво надається доступ до його файлів і параметрів. Крім того, до облікового запису Microsoft можна підключати такі служби, як Hotmail, Messenger, Facebook, LinkedIn, Twitter та інші. Відкривається доступ до фотографій, документів та інших файлів, де б вони не знаходилися - в Microsoft SkyDrive, Facebook, Flickr або інших службах. Таким чином, користувач може починати роботу над проектом на одному комп'ютері, а завершувати - на іншому, що знаходиться в будь-якій точці світу.

Нові можливості мобільного роботи
Підключення та підтримка з'єднання здійснюються простіше. IT-фахівці можуть забезпечувати підвищений захист корпоративних даних. Вбудовані рішення для мобільного, широкосмугового і Wi-Fi-підключення допомагають мобільним співробітникам завжди залишатися на зв'язку. Windows 8 має власну підтримку 3G і 4G, дозволяючи миттєвого підключатися до Інтернету. Підтримка мобільного широкосмугового інтернет-підключення допомагає компанії зберігати низькі витрати на використання даних. У міру переміщення співробітників система автоматично задіє доступні території бездротового доступу Wi-Fi.

Windows To Go
Це економічне рішення для альтернативних робочих місць. Якщо в компанії використовуються Windows 8 Pro і Windows 8 Enterprise, системні адміністратори можуть надавати співробітникам образ Windows на сумісному USB-пристрої, що містить бізнес-додатки, налаштування і корпоративні дані. Таким чином, при роботі за межами офісу всі можливості Windows 8 будуть доступні на будь-якому корпоративному або особистому ПК. Після вилучення USB з образом на ПК не залишається ніяких даних Windows 8.

Технології DirectAccess і BranchCache
DirectAccess дозволяє віддаленим користувачам зручно і безпечно підключатися до ресурсів корпоративної мережі без створення окремого VPN-з'єднання. BranchCache дає можливість завантажувати файли і додатки з головного офісу організації і зберігати завантажені дані в філіях. Клієнтські ПК в філіях можуть звертатися до цих даних локально.

Удосконалена комплексна безпека
Windows 8 надає засоби захисту корпоративного класу, що знижують уразливість клієнтів перед шкідливим ПЗ завдяки простим в розгортанні засобів шифрування і строгому контролю доступу до ресурсів.

Новий браузер Internet Explorer 10
Робота в Інтернеті тепер здійснюється в повноекранному режимі. Виберіть браузера і елементи керування відображаються лише тоді, коли вони потрібні користувачеві, і непомітно зникають, коли взаємодія з ними припиняється. Кожен перехід і кожна дія на web-сторінці миттєво виконується за допомогою жестів торкання і прокрутки. Браузер Internet Explorer, збудований на платформі безпеки Windows в поєднанні з фільтром SmartScreen, є передовим рішенням для захисту від шкідливих програм і фішингу, заснованих на соціотехніки. Користувачеві завжди надається вибір рівня безпеки і поліпшене керування параметрами конфіденційності. Internet Explorer забезпечує широку підтримку додаткових стандартів, включаючи HTML5, CSS3 і EcmaScript5.

Попередньо версії продуктів, призначені для постачання разом з апаратним забезпеченням, називаються OEM-версіями продуктів (OEM-Original Equipment Manufacturer). Основною відмінною рисою OEM-версій є те, що вони «прив'язані» до комп'ютера, на який були спочатку встановлені, і не можуть бути перенесені на замінюючий комп'ютер або будь-який інший ПК. Необхідним підтвердженням ліцензійних прав користувача є сертифікат справжності, наклеєний на корпус ПК. Інформація про підтвердження легальності кожного конкретного продукту міститься в ліцензійній угоді кінцевого користувача.

Характеристики

Відгуки 0

Відправити відгук
Дякуємо за Ваш відгук. Після модерації він буде доступний

Схожі товари