Windows 10 Професійна 32/64-bit на 1ПК (ESD) (FQC-09131)

Windows 10 Професійна 32/64-bit на 1ПК (ESD) (FQC-09131)
  • Windows 10 Професійна 32/64-bit на 1ПК (ESD) (FQC-09131)
  • Windows 10 Професійна 32/64-bit на 1ПК (ESD) (FQC-09131)

Windows 10 Професійна 32/64-bit на 1ПК (ESD) (FQC-09131)
 

Windows 10 Професійна 32/64-bit на 1ПК (ESD) (FQC-09131)

Опис товару

У нашому магазині Ви можете купити ліцензійну версію Microsoft Windows 10 Професійна 32/64-bit на 1ПК (ESD) (FQC-09131) електронна ліцензія за вигіднішою ціною!

Windows 10 настільки звично і зручна, що ви Відчуйте себе фахівцем. Меню «Пуск» повернулося в розширенням вигляді, крім того, ми спростила доступ до ваших закріпленими додатків і обраному.

Ця система швидше запускається і відновлює роботу, має вбудовані функції забезпечення безпеки для захисту вас і ваших даних, а також розрахована на роботу з вже наявними у вас програмним забезпеченням та обладнанням.

Вона об'єднує в собі сильні сторони Windows 8 і Windows 7.

Інтернет працює на вас
Windows 10 поставляється з Microsoft Edge - повністю оновленим браузером, Який орієнтований на зручність роботи в мережі. Пишіть або вводите замітки прямо на веб-сторінках і обмінюйтеся ними з іншими користувачами, читайте статті, а не відволікаючись на сторонні фактори, і Зберігайте сподобалися матеріали для подальшого використання. Включив Кортан, ви отримаєте можливість оперативно виконувати інші типові дії, такі як бронювання і перегляд оглядів, при цьому вам не потрібно переходить на інші сторінки.

Багатозадачність дозволяє робити справи набагато швидше
Легко прикрепляйте до чотирьох додатків і переглядайте всі і відразу. Ви можете навіть створювати віртуальні робочі столи, якщо вам не вистачає місця або хочеться об'єднати ваші справи по проектам.

Магазин Windows - додатки вже чекають вас
Представляємо новий Магазин Windows, уніфікує процедуру здійснення покупок на всіх пристроях під управлінням Windows 10. Переглядайте асортимент на комп'ютері, телефоні або планшеті і Купуйте цифрове вміст, в тому числі програми, ігри, музику, фільми і телепрограми.

Це сама персональна версія Windows на сьогоднішній день
Налаштуйте меню «Пуск», Закріплюючи практично що завгодно, включаючи додатки, друзів і плейлисти. Так вони завжди будуть з вами. А в подивившись на живі плитки ви відразу дізнаєтеся головні події - навіть не відкриваючи програми.

Найзручніше пристрій - то, що ви через Нього користуєтеся прямо зараз
Continuum - це унікальна технологія, яка дозволяє вашим додаткам працювати однаково добре на будь-яких пристроях. На комп'ютерах 2в1 екран можна налаштувати для роботи як з сенсорним управлінням, так і з клавіатурою і мишкою.

Класні додатки - вже в комплекті
У Windows 10 вбудовано безліч чудових додатків, таких як «Карти», «Фотографії», «Пошта і календар», «Музика» і «Фільми та телепередачі».

Характеристики

Відгуки 0

Відправити відгук
Дякуємо за Ваш відгук. Після модерації він буде доступний

Схожі товари